Peer Gynt spelet - AVLYST/UTSATT

Siste - Forestillingen er avlyst, vi ser på mulighet for å ta det neste år.
 
Hei
 
Turen er nå fullbooket og de som har fått plass har mottatt mail om dette.
Vi kan sette opp venteliste hvis vi skulle få frafall, send oss mail .
 
Det er kommet oss for øre at det er noen som er skuffet over ikke fått plass, vi har ikke muligheter å for eksempel sette opp en buss til, men hvis interessen er stor nok kan vi arrangere samme tur i 2021. Turen må bookes i høst så hvis  mange nok viser interesse kan vi lage en ny tur. Er du interessert send oss en mail.
 
Mvh Arrangementskomiteen

Invitasjon til Peer Gynt spelet på Gålå

Bli med på tur
Vi inviterer til busstur til Peer Gynt sitt rike i Gudbrandsdalen og til teaterforestillingen om Peer Gynt ved Gålåvatnet 4 - 6 august 2020. For detaljer se vedlagte beskrivelse.
Turen koster kr 4 500 for medlemmer og kr 5 000.- for ledsagere.
Påmelding skjer på følgende måte, send mail til kogparrgt@gmail.com og betal et depositum på kr 500,-per person til konto 1503 01 89989 innen 1 april 2020, påmeldingen er gyldig når mail og depositum er mottatt, resterende beløp betales innen 15 juli 2020.
 
Erfaring fra tidligere turer så ble disse fulltegnet på bare noen få dager, skjer dette også denne gangen så sender vi mail til alle om at alle billettene er utsolgt, vi har 50 billetter. De som har fått plass vil samtidig få mail om at plassen er sikret.
 
Mvh Arrangementskomiteen.

Peer Gynt spelet