SISTE !! - Turen er fulltegnet, men det finnes en annen mulighet

Til dere som gjerne ville vært  med men ble forseine med påmeldingen.

ThLien buss har en tilsvarende tur fra Kongsberg 28 september med formiddags mat, omvisning med guideing (men ikke med Vebjørn) og middag på Frognerseteren. Dette er en tur som er åpen for alle.

Vårt tilbud er at dere ringer selv til buss selskaper og kjøper plass på denne turen direkte fra Lien buss, Tlf 32 75 19 22  billetten koster kr 1200,.

Så vil vi KOGP pensjonistforeningen sponse dere, medlem med følge, med like mye som de som er med på vår tur. .

Etter turen send oss scannet , eller foto av billetten inkl konto som vi kan betale til, så får dere sponsingen.

Mvh Arrangementskomiteen

Kongsberggruppens pensjonistforening inviterer medlemmer med følge på dagstur til Roseslottet og Frognerseteren på toppen av Oslo.


Vebjørn Sand omviser.
Turen går fredag 1. oktober med avreise fra Knutepunktet Kongsberg kl. 08.00.
Egenandel er kr. 900,- per person, godt subsidiert, og gjelder både medlemmer og følge.

Påmeldingsfrist er 20. september

«I 2020 var det 80 år siden Norge ble angrepet i 1940, og 75 år siden frigjøringen i 1945. Roseslottet 2020 er en kunstinstallasjon og et pedagogisk prosjekt som har til formål å fortelle historien om okkupasjonen av Norge og om de grunnleggende prinsippene for demokrati, rettsstat og humanisme som da ble satt ut av kraft».
Frognerseteren ligger flott til med utsikt over Oslo og Oslofjorden. Huset er tegnet av arkitekt Holm Munthe i kjent dragestil. Den første delen sto ferdig allerede i 1891. Her blir gamle tradisjoner holdt i hevd og hele interiøret er med på å gjøre Frognerseteren til en opplevelse utenom det vanlige.


Etter avreise fra Kongsberg kjører vi til Lierkroa hvor vi får servert formiddagsmat med kaffe. Deretter kjører vi videre innover til Oslo og opp forbi Holmenkollen til Roseslottet. Her får vi en guidet tur som tar ca. 1,5 timer. Det er lagt opp til en gruppe på 40 personer hvor hele gruppen får en innføring av Vebjørn Sand – deretter blir gruppen delt i 2 hvor halvparten følger Vebjørn Sand og den andre halvparten følger en annen guide. Etter ca. 40 minutter bytter gruppene guide. Vi bruker litt tid på egenhånd før turen går det lille stykket til Frognerseteren hvor vi får servert lunsj. Det er et stykke å gå på utstillingen og på grusveg, 700- 800 m, til utstillingen og fra utstillingen ned til Frognerseteren, men vegen er rimelig lett å gå. Ta med
fottøy for dette.
Prisen inkluderer:
• Komfortabel turistbuss på turen
• Karbonadesmørbrød og kaffe på Lierkroa
• Inngang og omvisning av Vebjørn Sand + annen guide på Roseslottet
• Dagens rett med dessert og kaffe på Frognerseteren
Påmelding innen 20. september til: kogparrgt@gmail.com. Mobil: 926 54 126 (for de uten e-mail)
Påmelding er ikke gyldig før egenandelen på kr. 900 per person er betalt til konto: 1503.01.89989

http://kog-pensjonistene.123hjemmeside.no/

Arrangementskomitéen