Hei alle pensjonistvenner!

Vi håper dere alle har holdt dere friske og at hverdagen ikke har vært altfor vanskelig å håndtere.

 Det ble et spesielt år. Vi har nok alle savnet mulighetene for å treffes, gå på konserter og teater, spise middager sammen og reise fritt. «Nedstengingen av Norge» 23. mars fikk også konsekvenser for alle planlagte KOGP arrangementer dette året. Vi rakk riktignok å invitere til Gloggerfestspillenes «Stjernenatt» i januar og fikk gjennomført årsmøtet i februar. Men så var det slutt.

 Arrangementskomiteen hadde planlagt og forberedt 4 større arrangementer i håp om at situasjonen skulle bedre seg. Men alle måtte avlyses. Peer Gynt spelet i Gålå og teaterstykke «Så som i himmelen» i KRONA ble avlyst av arrangørene. Vi vil sikre oss billetter til disse - eller tilsvarende arrangementer - når/dersom de settes opp igjen og smittesituasjonen er under kontroll. Sommergrillaften og julemiddagen i Smeltehytta valgte vi å avlyse i tråd med rådene fra norske helsemyndigheter. Vi representerer en for stor risikogruppe til at det var forsvarlig å gjennomføre slike samlinger.

Av samme grunn fikk vi heller ikke gjennomført noen besøk/foredrag hos Kongsberggruppen («Hva skjer’a?») i 2020. Men vi har gjort avtaler som kan tas frem igjen i 2021.

 Også tilbudene vi har til trim og leie av hytter har vært begrenset i 2020. Gjennom hjemmesiden vår vil vi informere om når det blir endringer og vi igjen kan benytte oss av disse tilbudene. Når det gjelder leie av hytter vil vi pensjonister bli invitert til å benytte et nytt hyttefordelingsprogram i 2021. En  liten gruppe av våre medlemmer har i høst deltatt med å teste ut dette. Med dette programmet vil KOGPs medlemmer kunne søke på hytteleie i alle perioder; ikke bare i «midtukene» utenom høysesongen slik det har vært praktisert til nå. Det blir enklere å bestille hytte og gir flere muligheter. Dere vil bli informert når dette trer i kraft.

 Vi håper neste år vil bli et mer «normalt» år. Vi er optimistiske på at vi skal få til hyggelige arrangementer i 2021 og ønsker dere alle en god jul.

 

Mvh

For styret i KOGP Bjørn Abrahamsen

For arrangementskomitéen i KOGP Ole Refsahl